Ресторан в украинском стиле
   


Головна...............................
Новини................................
Про нас...............................
Ресторан.............................
Криївка................................
Міні-готель...........................
Хата Берегині.......................
Хата Отамана.......................
Козацький чан на травах......
Пам`ятник «Небесній сотні»..
Церква................................
Фотогалерея........................
Відпочинок..........................
Карта доїзду........................
Зворотній зв'язок.................
Контакти..............................

КОНТАКТИ
Черкаська обл.
Чигиринський р-н
хутір Буда (с. Мельники)
тел.: (0472) 566-911
тел/факс: (0472) 312974
моб.: (067) 4427964
моб.: (067) 2384757


ФОТОГАЛЕРЕЯ

Ресторан в украинском стиле

Погода в Украине
 
 
 
Відпочинок

Велоподорожі


Із часів винаходу колеса, велосипед, мабуть, найбільш чудове його втілення! Лише уявіть, наскільки прекрасно мчати на велосипеді лісовою стежкою, насолоджуючись звуками природи або улюбленою музикою в плеєрі.

Якщо ж Вам вкрай надоїла повсякденна рутина, а дух здорового авантюризму ще не втрачений - приїжджайте в готельно-ресторанний комплекс "Дикий хутір" та сідайте на велосипед! Ми покажемо Вам Холодний Яр таким, якими Ви його ніколи не побачите з вікна автобуса чи автомобіля. Чисте повітря, чудові краєвиди – все це подарує Вам масу задоволення та приємних вражень на все життя. І справа не лише в психологічному розвантаженні, та в турботі про довкілля, адже велосипед може надати людині неоціненну допомогу у відновленні здоров`я.

Ось декілька плюсів катання на велосипеді:

1. Позитивний ефект на серце і кров
Двигун велосипеда образно можна уявити у вигляді нашого серця, адже зрештою саме його робота дозволяє нам крутити педалі й заставляє велосипед рухатися. В результаті прогулянок на велосипеді зміцнюються серце і судини, підвищується загальна витривалість організму, що дозволить нам менше втомлюватися протягом дня і добре висипатися. Значно скорочується вірогідність ішемічних змін міокарду і ризик здобуття інфаркту. Катання на велосипеді на свіжому повітрі сприяє інтенсивній вентиляції грудної клітки і навіть тих ділянок легенів, які зазвичай знаходяться у стиснутому стані. Збагачене киснем і аероіонами свіже повітря лісу змусить Вас забути про головний біль і смог. Кров із високим вмістом кисню чудово забезпечить потреби головного мозку і м`язів, і Ви відчуєте прилив нових сил.

2. Вплив на опорно-руховий апарат
При правильній посадці на сидінні, коли верхня частина тулуба ледве нахилена, м`язи спини знаходяться в тонусі й стабілізують корпус. Рухи, що повторюються, зміцнюють поперекову ділянку і тренують глибокі маленькі м`язи, розташовані в хребцях, чого важко добитися при інших видах фізичної активності. Така зміцнююча дія перешкоджає виникненню хребетних гриж і радикулітів.

3. Допоможе скинути зайву вагу
Вас турбує зайва вага? Немає проблем. Під час тривалих аеробних тренувань активізується обмін жирових речовин. При показниках пульсу приблизно від 60 до 65 відсотків максимальної частоти (220 мінус вік) у новачків 60% енергії виробляється з жирових відкладень, а в тренованих - ще більше. Для цього краще всього підійде тривалість їзди більше 45 хвилин.

4. Покращує імунітет
Крім того, їзда на велосипеді на свіжому повітрі зміцнює імунну систему. Проте відразу такий ефект не виявиться, потрібен час. Але якщо Ви звикнете до постійних прогулянок, то самі не помітите, як станете здоровими.

5. Зміцнює вестибулярний апарат
Велосипед зможе зміцнити Ваш вестибулярний апарат. Постійно змінюючи фокусування погляду, тренуються м`язи ока, що запобігає порушенням зору. Підвищиться апетит, а у курців легені швидше очистяться від тютюнових смол.

6. Робить нас щасливішими
Катання на велосипеді сприяє виробленню гормонів радості (ендорфінів), і поганий настрій відразу зникає.

Детальніше ознайомитись з природними і історичними місцями, які знаходяться поблизу готельно-ресторанного комплексу "Дикий хутір" можна тут >>>
06 Липня 2010
 


 

 
 
НАШЕ МЕНЮ
Перші страви Перші
страви »
Салати Салати »
Закуски Закуски »
Напої Напої »
Основні страви Основні
страви »
ВІДПОЧИНОК
Екскурсії Екскурсії »
Алкотуризм Алко-
туризм »