Ресторан в украинском стиле
   


Головна...............................
Новини................................
Про нас...............................
Ресторан.............................
Криївка................................
Міні-готель...........................
Хата Берегині.......................
Хата Отамана.......................
Козацький чан на травах......
Пам`ятник «Небесній сотні»..
Церква................................
Фотогалерея........................
Відпочинок..........................
Карта доїзду........................
Зворотній зв'язок.................
Контакти..............................

КОНТАКТИ
Черкаська обл.
Чигиринський р-н
хутір Буда (с. Мельники)
тел.: (0472) 566-911
тел/факс: (0472) 312974
моб.: (067) 4427964
моб.: (067) 2384757


ФОТОГАЛЕРЕЯ

Ресторан в украинском стиле

Погода в Украине
 
 
 
Відпочинок

Алкотуризм
”На початку була горілка. Зразу вона була хаотична. Кождий міг її курити, продавати або й пити самолично”, — жартома писав Іван Франко у памфлеті ”Із галицької ”Книги Битія”.

Найдавніша згадка про самогон в Україні — ”вино твореноє” — датується 1273 роком. Французький інженер Ґійом де Боплан, який перебував в Україні усередині ХVII cт., писав, що тут усі вміють добре ”обробляти землю, сіяти, жати, випікати хліби, готувати різні м’ясні страви, варити пиво, мед, горілку, робити брагу”. Український народ споконвіків виготовляв і споживав різноманітні алкогольні напої, рецепти приготування яких в домашніх умовах збереглися ще з давніх часів.

На сьогоднішній день є надзвичайно великий асортимент алкогольних напоїв, але зробити правильний вибір та отримати задоволення від споживання цього продукту і не зашкодити своєму здоров’ю, важко. Тому справжні поціновувачі алкогольної продукції вирушають у пошуках справжнього смаку того чи іншого напою.

Алкотуризм, як вид туризму з’явився недавно, він представляє собою не просто поїздки в місця де можна добре випити, а маршрути саме по місцях виготовлення брендових та ексклюзивних алкогольних напоїв, а також їхня дегустація і придбання.


У ресторанно-готельному комплексі "Дикий хутір" Ви зможете продегустувати традиційні для України козацькі наливки від шинкаря: Хреновуха, Спотикач, Вишнівка, Слив’янка, Смородинівка, Клубнична наливка.

Настоянка – це алкогольний напиток створений на основі цілющих трав і різних інгредієнтів. Для того щоб отримати відмінний продукт настоянку тривалий час витримують у спеціальних умовах при певній температурі. Правильне та помірне вживання цих напоїв має лікувальний ефект.
06 Липня 2010
 


 

 
 
НАШЕ МЕНЮ
Перші страви Перші
страви »
Салати Салати »
Закуски Закуски »
Напої Напої »
Основні страви Основні
страви »
ВІДПОЧИНОК
Екскурсії Екскурсії »
Алкотуризм Алко-
туризм »